Benézek jövőkbe, elmentek Londonba

Szia, köszöntelek a blogomon!
Amit az utóbbi időben nem pont úgy használtam ahogy kellett volna...

Mikor a barátnőmmel elkezdtük ezt az egészet tele voltunk lelkesedéssel, dehát máshogy nincs is értelme neki látni egy blognak!
Rengeteg bejegyzés ötletünk volt, meg kitaláltuk hogy milyen helyeken fogunk milyen képeket csinálni, meg milyen lesz a kinézet szóval elég szép kép élt a fejünkben.
Aztán egyedül folytattam és bár 90%-ban sikerült olyan témákról írnom ami azért érdekel mégsem az volt a blog "fő feladata" aminek lennie kellett volna.
A legtöbb bejegyzés után görcsösen frissítgettem a Bloggert hogy lássam hányan olvasták el a bejegyzéseim és ha nem volt számomra megfelelő számú akkor képes voltam letörölni.
Sokszor teljesen le voltam döbbenve hogy egy-egy bejegyzésemet miért nem olvasták többen, hiszen én arra számítottam hogy ez majd népszerű lesz és sok ember érdeklődését felkelti majd.

A másik probléma az volt hogy voltak bejegyzések amikkel képes voltam napokat (de tényleg, napokat) foglalkozni aztán mégsem úgy szerepeltek ahogy azt vártam és ez képes volt elvenni a kedvem az egész blogolástól vagy akárcsak a témától.

Márpedig nem azért indítottuk/indítottam ezt a blogot hogy azért stresszeljek hogy egy-egy bejegyzésen mennyi megtekintés és komment van, nem azért dolgozok ennyit ezeken a bejegyzéseken hogy aztán néhány szám teljes egészében elvegye a kedvem az egésztől.

Rengeteget stresszeltem a kinézeten is mert eddig soha nem sikerült olyanra ami igazán megfelelt az elképzeléseimnek, ami nem is meglepő hiszen tényleg csak a nagyon alap beállításokhoz értek.

Viszont én mindig is azt szerettem volna hogy ez a blog az én kis helyem legyen, az én kis személyes naplóm ahol megosztom veletek a kedvenc zenéim, könyveim, helyeim, márkáim, ahol inspirációt találtok és jól érzitek  magatokat.

Remélem sikerül elindulnom ezen az új úton és egy kis helyet létrehozni az internet végeláthatatlan világában ahol jól érzitek magatokat és tartalmasan töltitek az időtöket!
Puszi,
Sydney


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Dolgok amiket kicsiként máshogy csináltál

Egy produktív hétvége receptje