YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát és mindössze annyit tudok elmondani hogy tökéletes, ami hát nyílván nem igaz. De most na, mit is látunk?
Egy lány aki sportol, egészségesen étkezik, rendben tartja a környezetét, tanul (nem keveset) és mindezt egyensúlyba tudja hozni a barátaival töltött idővel. Őszintén, hogy???
Nyílván nem minden tökéletes az életében és a YouTube meg az Instagram tökéletes arra hogy egy másik életet kreálhass magadnak, de mindennek ellenére engem rettentően inspirál, hasznos és igényesen megszerkesztett videói vannak, kukkancsatok be hozzá!
Jusuf csatornáját itt éred el.


Kelsey Simone
Már régen volt egy csatorna ajánlós posztom és ott már írtam Kelsey-ről úgyhogy most szeretném újra bemutatni őt!
Kelsey amerikában él, 19 éves, most fejezte be a középiskolát. Főleg divat és bőrápolás, sminkelés témában készít videókat de persze vannak vlogok, Q and A videók, de alkotott már újra címlapokat vagy a Vogue 73 kérdéses videóját és gyakran mutatja be a turis szerzeményeit!
Egyébként a videók, instagram és a Snapchat alapján egy nagyon kedves és humoros lányról beszélünk, azt is tudjuk róla hogy hívő és imádja a Justin Bieber-t. (khmm csak picúrka mellékinfók)
Kelsey csatornáját itt éred el.emma
Emma egy amerikai lány aki Svédországban él, 17 éves és legfőbb témái; reggeli/esti/nyári rutinok, mit eszek egy nap - vegán, life hackek, kedvenc sminktermékeim, stb.
Nagyon szépen szerkesztettek a videói vannak egyébként, célom hogy egyszer én is ilyesmiket tudjak készíteni! ☺
Emma csatornáját itt találod!


Paul Street
Ha szereted a rejtélyeket, mítoszokat, összeesküvés elméleteket, legendákat és sokkoló történeteket akkor mindenképp be kell nézned Ati csatornájára mert ezekben a témákban itt nincs hiány!
Májusban egyébként minden második-harmadik nap volt videó így van fennt tartalom bőven, nekem az egyik kedvenc csatornám, hihetetlen sok témában vannak igényesen összeválogatott/összeállított videók!
Ati csatornáját itt éred el!


JENerationDIY
Jennifert még nagyon-nagyon régen kezdtem követni de nem igazán néztem a videót viszont most újra benéztem hozzá és egy igazán kreatív lánykáról beszélünk akinek nem mellesleg nagyon jó humora van! Leginkább különböző DIY videókat csinál, de vannak rutin videók, vlogok, sztorizgatós videók és coverek is! Tök cuki a csaj nézzetek rá ha időtök engedi! :P


Szabó Kitti
Kitti sokak számár ismerős lehet a Barátok Közt című sorozatból.
Egyik nap feldobta a YouTube az egyik videóját és hát szakadtam, írtó jó humora van, azóta majdnem az összes vidóját láttam és bátran ajánlom mindenkinek aki nevetni szeretne egy kicsit!
Itt éritek el Kitti csatornáját!Köszöntem a figyeltem, hamarosan jövök a második résszel, bármilyen bejegyzés ötletet természetes szívesen fogadok mind e mellet!

Pussz,
Sydney R.

Instagram: littlethingsrain

A képek Google-ről vannak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy produktív hétvége receptje

Kedvenc divatbloggereim