ÁPRILISI KEDVENCEK - 2018.

Sziasztok!
A márciusi kedvencek kimaradt, mivel egy kicsit megzavarodtam az időpontokkal kapcsolatban, ráadásul egy másik bejegyzésre fókuszálltam.
Áprilisban sok időt töltöttem a barátaimmal, sétáltunk ebben a jó időben, kajáltunk, beszélgettünk, képeket csináltunk, szóval jól telt a hónap.
Emellett a hónap első két napját Párizsban töltöttem szóval ez egész jó alapot adott neki. (ha ez bővebben érdekel titeket, itt egy rövidke élménybeszámoló az útról)
A másik nagy öröm hogy vettünk egy kutyust, akit a hónap utolsó előtti napján haza is hoztunk, hatalmas az öröm, képzelhetitek! ♥
Most hogy meg volt a rövid kis összegzés, vágjunk is bele!
Grace Vanderwaal - Clearly, City song, Gossip girl, Moonlight
Magyarországon sajnos nem olyan ismert tapasztalataim szerint Grace, de annál tehetségesebb!
Mindössze 14 éves, két éve az American Got Talent-ben tűnt fel és meg is nyerte saját számaival.
Én már több számát hallgattam rongyosra, zseniális hangja és egyénisége van, nagyon különleges, bátran ajánlom hogy keressetek rá a hölgyeményre!Halott pénz - Papp László Budapest Sportaréna 
A családdal voltunk a Halott pénz Aréna showjának utolsó állomásán.
Kb. két éve nyáron már voltam egy kisebb koncerten Orfűn ahol hihetetlen hangulatot csináltak a srácok és ezt itt sem volt másképp, pedig egy egész arénányi embert mozgattak!
Játszottak örök klasszikus HP számokat meg újabbak, bár ülő helyünk volt, de így is tudtunk tombolni ha nem is végig.


A költészet napja
Április 11. a magyar költészet napja. A sulis ünneplésről lemaradtam, viszont az egyik tanárunk kikérdezést tartott hogy "ki mit hogyan mikor" szokott olvasni.
A közvetlen környezetemben kevesen olvasnak verseket, viszont azt veszem észre hogy így amúgy meg a korosztályom talán egyre többet és ez annyira jó. Rengeteg tehetséges fiatal kortárs költő van mai is magyarországon és mindenfelé a világon, érdemes odafigyelni rájuk!
Egy kis Fodor Ákos:

ENNYIT tanultam:
valamit mindenki tud,
mindent senki sem.

Hédinke - House tour
Hédi az egyik kedvenc magyar youtuberem/bloggerem/influencerem, nagyon jó a humora, a stílusa és nem mellesleg azon (kevesen) magyar youtuberek köze tartozik akinek a csatornáján tartalom is van. Most épp egy "house tour" videóval jelentkezett amolyan MTV Cribs stílusban ami o m g  srácok nagyon kiráy lett. Tipikus Hédi humor, egy átlag videót is simán fel tud dobni! ☺Zene,zene,zene
Ebben a hónapban rengeteg kedvencem van ha zenéről van szó, úgyhogy nem is linkelgetek, mert akkor ez egy kilométeres bejegyzés lenne, jöjjön szimplán egy felsorolás:
ByeAlex és a Slepp - Széllel szemben
Soulwave - Hazakísérlek
Bazzi - Myself
Cardi B, Bad Bunny, J Balvin - I like it
Moon Taxi - Two High
Artic Monkeys - Knee Socks
Follow The Flow - Nem tudja senki
5 Seconds of Summer - Youngblood
Punnany Massif - Mosoly
Zayn - Let me
Boy Pablo - Dance, Baby!
Skylar Spence - "Fiona Coyne"
Julian Perretta - On The Line


Gyertya
Egyik nap beugrott egy gondolat hogy "hey, már tök rég voltam a Pepcoban!", úgyhogy elmentem. (tele van az életem hihetetlen fordulatokkal, nem?)
Beszereztem új tollakat, egy kaktuszos gyertyatartót és egy vázát, ezek mellett pedig még egy új nagy kedvencemet is, a rózsa illatú illatgyertyát. Mindössze 430 forint volt, de teljesen megérte, nagyon szeretem, erőteljes illata van, de nem annyira hogy az ember már bebódul tőle, nagyon finom, betölti a szobát.Nálatok mik a hónap kedvencei? ☺

Köszi hogy itt voltatok, további szép hetet!♥

Puszi,
Sydney R.

Pinterest: littlethingsrain
Instagram: littlethingsrain

A képek sajátok.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!