Sminkes wishlist

Hellóhellóó!
A legutóbbi Kedvenc Alverde termékeim bejegyzésem után hatalmas örömömre többen is jelezték hogy szívesen olvasnának még ilyen jellegű bejegyzést a blogon (innen is puszi nekiik).
Ezen felbuzdulva gondolkodtam hogy melyik a következő ezzel kapcsolatos téma amit ki tudnék vitelezni és végül erre esett a választásom, remélem ti is találtok néhány új "beszereznivalót", vagy tudunk egymásnak adni egy-két tippet hogy mit hol lehet jó áron beszerezni!
Vágjunk is bele, jó olvasást! ☺

Sminkecset szett


Szeptember óta tanulgatok sminkelni, addig csak szempillaspirált és ritkán rúzst használtam.
Aki tanított az alapokra az ecsetet ajánlotta, azóta az Ebay-ről rendeltem egyet, de nem jött meg, igazából ez volt az első negatív élményem az oldallal kapcsolatban, viszont most tanácstalan vagyok, honnan érné meg szettet rendelni.
Külön-külön nem érné meg beszerezni és az se lenne rossz ha ugyanúgy néznének ki, lenne egy csini kis szettem, haha.

Primer


Mióta sikeresen kiderítettem hogy mi is igazából a primer és mire jó, azóta szeretnék beszerezni egyet.
Nem olyan régen kinéztem magamnak ezt a Hydro Primer-t ami minden bőrtipushoz jó és az ára se rossz mindössze 1090 forint.

PirosítóA Krémmánián a legnépszerűbb pirosítók között a második helyen van ez az Alverde Pouderrouge arcpirosító.
Rengeteg pozitív kommentet olvastam hogy jól pigmentált, tartós, az ára is jó és (mint azt megszokhattuk az Alverdétől) semmilyen irritációt nem okoz, hál'istennek.
Remélem mindnél előbb be tudom szerezni!
Ára: 1400 ft

Bronx Coral Sorbet matt folyékony rúzsŐszintén szólva teljesen mást kerestem a Rossmann oldalán, de beleakadtam ebbe a folyékony rúzsba, amúgy is imádom a folyékony rúzsokat ennek pedig nagyon megtetszett a színe!
Ára: 1999 ft

Rival de Loop Young Lip Color rúzs, 09 moulin rougeA Rival de Loop Young márkával eddig csak pozitív tapasztalataim vannak és régóta szeretnék már ilyen színű rúzst, úgyhogy természetes hogy ez a termék is szerepel a listámon!
Ára: 599 ft

Remélem tetszett ez a bejegyzés, ha szívesen olvasnátok még ilyet a blogon jelezzétek, emellett írjatok bátran, ha van bármilyen téma amiben szívesen olvasnátok!

Puszi,
Sydney Rain

A képek Google-ről vannak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!