FEBRUÁRI KEDVENCEK - 2018.

Sziasztok!
Nagyon szeretek zene-film-könyv ajánlókat írni viszont nem igazán van keletje ennek itt a blogon, úgyhogy arra gondoltam hogy minden hónap végén csinálnék egy "hónapos kedvences" bejegyzést. Összeszedném benne azokat a könyveket, filmeket, zenéket, ruhákat, sminkeket, alkalmazásokat, bármit amit előszeretettel használtam a hónapban és nektek is merem ajánlani!
Ez az első ilyen bejegyzés, remélem tetszeni fog és találtok benne egy-két újdonságot! ☺

The Chainsmokers - Sick boy
Nagy kedvenc volt, rongyosra hallgattam ♥Shameless
Valamikor tavaly kezdtem el nézni ezt a sorozatot majdnem teljesen végig néztem az első évadot már csak a végéből maradt talán két rész, aztán abbahagytam. Viszont ebben a hónapban újra kezdtem és a második évad végéig eljutottam, nagyon jó, én nagyon szeretem.
A sztori a Gallagher családról szól, a középpontban a gyerekek vannak főleg. Frank, az apjuk alkoholista, az anyjuk pedig lelépett egy másik nővel így nem tudnak számítani a szüleikre. A hat gyerek szomszédaik és barátaik segítségével próbálják eltartani magukat.


James Dashner - Halálkúra 
Az Útvesztőt imádtam, utána a Tűzpróbánál kicsit megtörtem, annyira nem nyerte el a tetszésem, de a Halálkúrát is elkezdtem olvasni E-Book-on de közben ő úgy döntött hogy meghal. Most hogy kijött a film úgy döntöttem hogy ideje lenne befejezni, nem bántam meg, nagyon szerettem. Bár bevallom a végén kicsit csalódott voltam egy-két dolog miatt, de nagyon sok érzelmet kiváltott belőlem ez a könyv és utána is volt min gondolkodnom, úgyhogy teljes szívből ajánlom! 


Township
Angol órán volt egy lecke amihez az olvasmány egy farmos játékról szólt, kedvet kaptam hozzá így letöltöttem a Townshipet amivel már régen is játszottam, azóta minden nap benézek a kis farmocskámra! ;)eos
2017 karácsonyán volt egy éve hogy ajándékba kaptam egy eos-t, viszont nagy kihagyásokkal, rendszertelenül használtam, szóval még mindig maradt belőle. Februárban rendszeresen kezdtem használni és el kell hogy mondjam teljesen meg vagyok vele elégedve, jó szolgálatot tett ebben a hideg időben, valószínűleg rá áldozom a pénzt és venni fogok egy újat, nektek is bátran merem ajánlani! ☺When I'm Down
Ha unom már a telefonomon lévő zenéket akkor szoktam "februári playlist" meg ilyesmi videókat nézni, rengeteg van belőle, sok új zenét és bandát ismertem meg ezáltal. A fenn olvasható zene is egy ilyen videóból van, ezt is meghallgattam úgy százszor! 


Pocket
A Pocket egy alkalmazás amiről Fanni blogján olvastam és annyira megtetszett hogy azonnal le is töltöttem. Annyi lenne a lényege hogy kölünböző bejegyzéseket, cikkeket, híreket tudsz rá lementeni, majd később bármikor elővenni, újraolvasni, akár internet kapcsolat nélkül, és szerintem ez az ami igazán vonzóvá teszi ezt az alkalmazást! ☺Legnagyobb öröm a hónapban
Úgy gondoltam a kedvencek közé beszúrom az egyik legnagyobb örömöm is és megkérlek titeket hogy ti is osszátok meg ezt velem/velünk! Mindig jó feleleveníteni az emlékeket és így talán fel is tudjuk dobni egymás napját! Komiba várom hogy kinek mi volt okozott a legnagyobb örömet a hónapban!

Nálam mindenképp a téli olimpia sikere volt a nagy öröm a hónapban! Nem igazán sportos a családom, de az ilyen eseményekbe mindig nagyon beleéljük magunkat és teljes erőbedobással szurkolunk minden olimpián, európa vagy világ bajnokságon! Éppen itthon voltam mikor a srácok szerezték a érmet, végig szurkoltam az egészet, hatalmas öröm volt mikor az utolsó pillanatokban át vették a vezetést! Gratula nekik innen is! ☺


Remélem tetszett ez a bejegyzés és tudtam mutatni egy-két újdonságot! További szép hétvégét/napot nektek!

Puszi,
SR

A képek Google-ről és Pinterestről vannak, illetve saját képek.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!