Vendégposzt - DIY ötletek

Sziasztok!


Réka vagyok, a Pepitakastély bloggere. Köszönöm a lehetőséget Sydney-nek, örülök, hogy létrejött a cserebejegyzés :D Ma tíz könnyen elkészíthető DIY ötletet mutatok Nektek. 
Kérem fokozottan ügyeljenek inspiráció és motivációjukra, mert hirtelen megnövekedhet a képek hatására. Öveket becsatolni, indulunk!Ez a kis kép nekem mindig segít, többször is készítettem ez alapján pár házi 'kencét'.Ennél szebb csomagolást régen láttam!Ki nem szeret dominózni? Na, ugye! Mostanában beleszerettem a geometrikus dekorációkba!Ez még az előzőnél is jobban tetszik! *-*Igyekszem rászokni a különböző turmixokra, ez pedig nagy segítség benne.Ha hozzám hasonlóan minden növényt kinyírtok, akkor itt a megoldás!Egyszerűen csak wow! *-*Nem tudom hová raknám, mit kezdenék vele, de irtó cuki.Asszem ez a kedvencem az összes közül. Gyönyörű!

Milyen DIY ötleteitek vannak? Melyik volt a kedvencetek? 


Köszönöm Rékának a cserelehetőséget, nagyon élveztem, remélem összetudunk még hozni ilyesmit! Mindenképpen nézzetek be hozzá, csodás a blogját, és valahol találtok egy bejegyzést tőlem is!

Puszi,
Sydney Rain

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!