Kedvenc divatbloggereim

Halihó!
Üdv újra itt! A mai bejegyzésben szeretnék néhány olyan divatbloggert bemutatni nektek akiket napi szinten követek a blogjaikon, Instagramjaikon, ihletet merítek a szettjeikből és csodálom hogyan építették mindezt fel. Remélem lesz egy-két újdonság, de ha esetleg a te kedvenced nincs közte akkor írd meg kommentben, mindig szívesen olvasok/nézek újabbakat és újabbakat.

iEmma - Istvánffy Emma
Emmát Instagrammon találtam, már egy ideje követtem a húgát mikor átnéztem az ő oldalára is, innen már egyenes út vezettet a blogjához. Nagyon tetszik hogy nem csak képes-outfites (look?) bejegyzései vannak, hanem utazás és élmény beszámoló is, de ezekbe is ügyesen beleszövi a divat részt.
19 éves és jelenleg Londonban tanul ahogy az a kis bemutatkozó részből is kiderül, a blogját 12 évesen kezdte. Nagyon szimpatikus azaz Emma akit így a blogja, instája alapján látok és biztos vagyok benne hogy nagyon sokra fogja vinni ebben a szakmában (haha, már most se kevés dolgot tud felmutatni; hiszen szerepelt már a Teen Vogue top 100 legfiatalabb divat bloggere listán)
A blogját ide kattintva csekkolhatjátok!


Chloe From The Woods - Kovács Dorottya
Dórit a YouTube-on ismertem meg és onnan jutottam el a blogjára. Egyszerűen odáig vagyok a stílusáért, hihetetlenül elegáns, sokszor pedig sportos elegancia, nagyon Dóris, süt róla hogy EZ DÓRI még úgyis ha az ember nem ismeri. Én alapból imádom ezt a tetőtől talpig rózsaszín dolgot, de nekem egyszerűen nincs érzékem ezt stílusosan megoldani.
A név választás, a blog indulásának sztorija nekem nagyon tetszik. Dóri egyszer haza felé tartott és a házuk egy nagy fenyőerdő mellett van, majd támadt egy olyan ötlete hogy mi lenne ha összekötne a természetet a divattal, amit annyira szeret.
Ha szeretnétek benézni Dórihoz katt.


Kelsey Simone
Kelsey Simone az egyik kedvenc youtuberem, nagyon nagyon szimpatikus, imádom a stílusát, a videóit, a humorát, szóval igen, azt hiszem értitek. A blogját nem követem olyan régóta de ahogy látom neki is csak nem rég jutott eszébe hogy van neki egy, úgyhogy most újra aktívkodik! ☺
Kelsey 18 éves, az első videója 2014-ben került fel a csatornájára. A legtöbb szettjében a fekete-fehér-szürke színek dominálnak.
Csekkoljátok, olvassátok, szeressétek!The Blonde Salad - Chiara Ferragni
Ha valaki azt a kis játékot akarná velem játszani hogy "mond az első szót ami az eszedbe jut" és a szó a divat blogger lenne akkor a válaszom egyértelműen Chiara Ferragni lenne.
Igazából a blogját nagyon-nagyon ritkán nézem de Instán követem a mindennapjait és a munkásságát.
2009-ben kezdte a The Blonde Salad nevű oldalát, ma már cipőket, táskákat tervez és dolgozott már együtt a Chanel-el, Christian Dior-al és a Louis Vuitton-al. 
Chiara és a párja most várják első babájukat, Leot-t.
Hogy többet megtudj katt
Nos, ők volnának azok akiket követek, olvasok! Valószínűleg már hallottatok róluk, de remélem tudtam egy-két új infót mondani! ☺ Ti kiket olvastok/követtek?

A képek Google-ről és Pinterestről vannak.

További csodás napot! ♥
Sydney Rain

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!