Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen ellenkezőleg, elterelődnek a gondolataid arról hogy miért is van rossz kedved!

Írd ki magadból!
Nem tudom írsz-e naplót de nekem az irodalom tanárom mindig ezt ajánlja! Egyrészt bővül a szókincsed, kiírod magadból a gondolataid, később visszaolvasva pedig talán még jobban is fogod átlátni a helyzetet!Kedvenc hobbi
Ha olvasni szeretsz olvass, ha rajzolni rajzolj, menj el kutyát sétáltatni (haha, ez nem tudom mennyire hobbi), nézz filmet, zongorázz, énekelj, bármi amit szeretsz csinálni!

Sírd ki magad!
Néha muszáj kiadni magadból, ettől megkönnyebbülsz és megnyugszol majd egy kicsit :)


Remélem hasznos volt számotokra ez a poszt, írjátok meg ti mit szoktatok csinálni ha szomorúak vagytok, mit ajánlotok! :)

További szép napot!
Sdyney Rain

A képek Pinterestről és We heart it-ról vannak.

Instagram: littlethingsrain

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések