Ismert emberek akik inspirálnak - 1.

Halihó!
Így elsősorban hadd kívánjak mindenkinek boldog új évet!
Régen voltam itt utoljára, kicsit motiváció- és ihletvesztett lettem, nem tudtam miről írhatnék, az utolsó posztom A karácsony a világ különböző tájain nem is sikerült olyan jól, kaptam két negatív de építő jellegű kritikát hogy kicsit összecsapott lett de sajnos egyet kellett vele értenem.

Két napja viszont egy kicsit ki lettem rángatva ebből a semmiből ugyanis láttam egy beszédet pont erről a "semmiről" ami velem is történik.
Már kb. két éve hogy így érzek és nagyon nehéz ezen túllendülni. Igazából a legtöbb sulis napom tanulással és netezéssel telik, ebben úgy egy átlag napom ki is merül ha nem nézzük az átlag dolgokat mint pl. utazás, kajálás, alvás.
Tudnotok kell rólam hogy általános iskolában imádtam olvasni. Olvastam mikor haza értem, mikor vacsoráztam, órákon, alvás előtt, a kocsiban, az egész nyaraláson, anyukám barátainak a szülinapján, mindenhol ahol csak lehetett. Meg ott is ahol talán inkább nem kellett volna. Emellett szerettem rajzolni, nem voltam nagy tehetség de egész szép kis rajzok voltak.
Ez a két hobbim úgy tűnt el ahogy gimis lettem. Most nem olvasok csak nagyon ritkán, vagy belekezdek de nem fejezem be, a rajzolást ne is említsük, egy hónapban egyszer megpróbálkozok vele, nem úgy megy ahogy elképzeltem, fogom és abbahagyom.
Mostanság az egyetlen ami egy kicsit is a "hobbim" az a fotózás és ez a blog.
Amúgy meg netezek, rengeteg zenét hallgatok, családi és baráti programokra megyek amiket nagyon szeretek, de úgy kb ennyi.
Érzem közben hogy ez nagyon nem jó így. Úgy érzem lehetőségeket hagyok ki, nem is tudom kideríteni hogy miben vagyok jó mert nem is csinálok  SEMMIT. Ugyanis NEM TÖRTÉNIK SEMMI.
Na és erről a semmiről szeretném nektek ajánlani ezt a videót.
Rám nagyon inspirálóan hatott és úgy érzem kellett ez nekem így az év elejére. Olyan régóta élem ezt a semmit, csak telnek a napok, mindent látok ami Snapchaten, Instán és Facen történik, de ez nem az amire vágyok.
Meg kell találnunk a magunk csöndjét hogy egyedül lehssünk, hogy gondolkodhassunk.


Már régóta követem Vecsei Miklós "életét", tevékenységeit és nagyon szimpatikus(ak), láttam már színházban is és ott is imádtam. Nagyon értelmes, tehetséges fiatal, aki szerintem méltán lehetne sokunk példaképe.
Még a videóhoz annyit hogy a Ted x Youth keretein belül készült ha jól értelmezem.
A Tednek van egy applikációja amin főleg angol, de sok magyar nyelvű előadást is találtok a legkülönbözőbb témákban, de azt biztosan állítom hogy nagyon hasznosak!

Így a végére szeretném nektek megmutatni egy nagyon kedves barátnőm versét ami szerintem tökéletesen illik ide!

Minnewanka
Semmi
Lefolyt minden, mit mondani szerettem volna
Nem volt több vers
És egyre kevesebb a rím.
Minden nyers,
Vad, szabad, alaptalan,
Patak ömlött ujjaimon,
Nyakamon, hajamon,
Tenger, mi pusztán parttalan,
Semmi más, csak víz,
Sós, édes, mindegy mi,
Mert van, mert íz.
Nem volt fogható,
Minden összeolvadt,
Suttogott a tó,
Minden más hallgat.
Lefolyt minden, mit mondani szerettem volna
Helyettem énekel a semmi, ami
A mindenen kívül szólna.

Ezt a bejegyzést az írás kezdetekor nem pont ennek szántam, úgy terveztem hogy mindenkiről írok egy kicsit de a végén egy ilyen kis "semmi" szösszenet lett. Minden ilyen "Ismert emberek akik inspirálnak" részben valami ilyesmire számíthattok.
Ha szeretnétek még ilyet, vagy ti is úgy érzitek hogy néha csak sodródtok akkor írjatok egy komit vagy email, beszélgessünk! ♥

Puszi,
Sydney

Email: fejetlenlanyok@gmail.com
Instagram: littlethingsrainMegjegyzések

 1. Uuu Vecsei Miklóst imádom és teljesen egyetértek Veled! Láttam színházban is, kisebb játékfilmben, de a múltkor az mtv1-en a honfloglaló című játékban is remekelt. Szerintem is szenzációs fiatal, kifejezetten jó volt olvasni amit írtál róla :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh igen én is láttam színházban, zseniális :)
   Köszönöm szépen! ♥

   Törlés
 2. Köszönöm ezt a bejegyzés! ♥ Én is teljesen elhagytam a legkedvesebb hobbim és mondjuk úgy, hogy ellustultam "élni" úgyhogy próbálok produktívabb lenni és kicsit kitörni a monoton hétköznapokból. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!