Őszi maradékok listája - Blogger Queens kihívás

Sziasztok!
Köszöntök ismét mindenkit a blogon, örülök hogy velem tartotok!
Lassan egy éve meg van a blog úgyhogy úgy gondoltam ideje lenne részt venni egy blogger kihívásban, jobban becsatlakozni a kis netes blogger family-be, meg hát imádom ezeket olvasgatni, úgyhogy már csak írni kéne egyet, nem? :D
Szóval eme gondolat sor után biztos nem lep meg titeket hogy most a Blogger Queens novemberi kihívására írok egy kis szösszenetet.

Őszi maradékok listája
Szeretném azzal kezdeni hogy rengeteg mindent terveztem erre az őszre. Például hogy milyen új recepteket fogok kipróbálni (főleg sütiket), hogy kiszelektálom a ruháim és beszerzek egy-két új darabot és hogy mindehhez (meg úgy a mindennapokhoz) összekaparok egy kis motivációt.
Meg persze ott vannak a kicsit instásabb dolgok, a séta a környéken mikor a fa levelek hullanak, alma és dió szedés, király könyves-leveles instagram képek, sütőtök sütés és valami király gyertya illat mellett olvasgatás.
Nem mondom, eseménydús két és fél hónap volt, néhány dolog teljesen tervezetlenül jött össze és boom, így még a feeling is jobban megvolt.
Viszont ez a bejegyzés most nem ezekről szól (annyira beleéltem magam hogy lehet lesz őszi élményes összefoglaló poszt :D), hanem a még meg nem valósított őszi kis kívánság listámról! Úgyhogy lássuk!

Pumpkin spice latte-t inni
Nagy coffee lover vagyok, a karamellás a kedvencem, jéggel vagy akárhogy, de el kell hogy            mondjam, még SOHA nem ittam pumpkin spice latte-t pedig NAGYON szeretnék! Néztem recepteket, csodáltam a képeket, azt is néztem ahogy ismerőseim isszák, a külföldiek pedig odáig vannak érte. Már nincs mit tenni teljesen beszivárgott az agyamba, ez az ősz nem múlik el Pumpkin spice latte nélkül, azt megígérhetem!


Elolvasni az Időládát
Ezt a könyvet még 2015-ben kaptam, azóta egyszer-kétszer nekiálltam de az első fejezetnél sose jutottam tovább. A borítója totál meg fog minden alkalommal, komolyan már csak a borító "eredete" miatt érdemes lenne elolvasni! Mire december lesz remélem kivégzem a könyvet, vagy legalább túl jutok az eső fejezetén! :D Ritkán adok fel egy könyvet, szeretném tartani ezt a szintet! ;)


Falevél gyűjtés
Imádom a sok szép színes fa levelet amik ősszel mindent beborítanak. Ez sokaknak problémát jelent hiszen egyet jelent a gereblyézéssel, de én imádom mikor haza felé megyek és minden csodás piros-narancs-citromsárga-barna színű és a fákról még csak félig, itt-ott hullottak le a levelek. Még mielőtt minden bebarnulna teljesen azért még gyorsan összeszedek néhányat és beragasztom egy füzetbe!


Almás sütit készíteni
Még szeptemberben találtam Pinteresten ezt a nagyon-nagyon egyszerű, viszont irtó jól kinéző receptet, úgyhogy már akkor eldöntöttem hogy ezt mindenképp kipróbálom! Mivel szerepel ezen a listán így láthatjátok hogy nem próbáltam ki, viszont pont azért mert szerepel benne, ki lesz próbálva ;) (azta, wow, hihetetlen milyen fordulatos és cseles kis mondatot raktam össze)


Filmezős este + nasi
Nem túl gyakran filmezek, de mostanság nagyon megjött a kedvem egy kis filmezős estéhez, egy csomó nasival és valami forró itallal. Írjátok meg nekem kommentbe hogy nektek melyik a tökéletes film és nasi egy ilyen estéhez! ;)Köszi hogy velem tartottatok, ha van kedvetek nézzetek körül a blogon! :)

Instagram: littlethingsrain

Puszi,
Sydney

A képek Pinterestről vannak.

Megjegyzések

  1. Szuper bejegyzés lett, motivált is, hogy ne hagyjam abba bakancslistán levő dolgok megvalósítását, mert hajlamos vagyok megfeledkezni róla. ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!