Aktuális kedvenc magyar számaim - zeneajánló

Halihó!
Üdv ismét itt a blogon, szép hétfő estét (vagy olyan napot amikor épp olvasod)!
Mostanság nagyon rákattantam a magyar zenékre, szerintem főleg mostanság rengeteg a tehetséges magyar énekes és zenekar. Néhány kedvencemet szeretném most nektek megmutatni!

Soulwave
Kb. tavaly tél környékén kattantam teljesen rá a Kalandorra, azóta pedig nincs megállás, hatalmas rajongójuk lettem, egy koncert a bakancs listám kiemelt helyén foglal helyet! Most néhány nagy kedvenc számomat szeretném megmutatni:

Kalandor


Szélcsend


Mindent elhittem


Nehezen múlik


SzaladokHalottpénz
Azt hiszem nem lennék önmagam ha a Halottpénzt kihagynám erről a listáról. Kb két éve kezdődött ez a hatalmas rajongás, de előtte is hallgattam már tőlük egy-két számom. Egyszer voltam már koncerten, Orfűn és hihetetlen hangulat volt, imádtam!

Halljam a hangodErre még meghívlakMáshogy néztél rámSeholByealex és a Slepp
Úgy érzem Alex elég megosztó személyiség lett és ez főleg talán az XFaktornak köszönhető. Én pont ennek köszönhetem hogy elkezdtem utána nézni a számai(k)nak és van néhány amit annyira megszerettem hogy nem tudok velük leállni! Én úgy gondolom hogy nagyon szép szövegeket ír és igazából és a stílusát is bírom, bár nem mondom, néha kicsit fel tud bosszantani :D

Apám sírjánál...


Az én rózsám


Még mindig (eredeti verzió)


Nehéz vagyokEz lenne az a néhány szám amit szerettem volna nektek megmutatni, remélem találtok kedvetekre valót, köszi hogy végigolvastad! ☺

Puszi,
Sydney Rain

Instagram. littlethingsrain
Pinterest: littlethingsrain
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!