Kihívás: 13.nap

Hello!
A tegnapi különleges bejegyzés után visszatérünk egy rövid időre (tényleg, rövid időre *kacsint*), az átlagos napértékelős posztokhoz!

A mai nap voltam először iskolában így most egy kis napi rutinom is láthatjátok.

Elég rosszul étkezem suli időben, sokszor elfelejtek enni és egész nap nem eszek semmi, van olyan nap amikor meg kb minden szünetben eszek. Ma sajnos az első volt, így csak egy kisboltos jegeskávét ittam meg Nestea-t aztán 12:30- kor (csak a csöngetés miatt tudom ilyen pontosan, haha) ettem egy salátás, rukkolás, sajtos szendvicset. Ez után itthon zöldséglevest ettem, két kocka milka csokit és most vacsinak natúr joghurtot almával. És emberek, annnyira nagyon finom ez a párosítás hogy hihetetlen. Én még sosem ettem így, beledaraboltam az almát a joghurtba ás valami eszméletlen finom volt, nagyon ajánlom!

Emelett megcsináltam a holnapi reggelimet is ugyanis holnap lesz időm reggelizni. Egy mini adag overnight oats-ot csináltam és az egész folyamat kinn van instagram storyban, képekkel, videókkal úgyhogy szerintem mindenképp érdemes csekkolni! :)
Instagram: littlethingsrain

És kedvezve azoknak akiknek nincs instájuk, itt a recept:
- natúr joghurt
- zabpehely
- chia mag
- alma, kis darabokra vágva
- tej


Igazából minden szem mértékre, ízlés szerint. Még annyit hozzáfűznék hogy a chia magnak mindenképpen nézzetek utána mert egy nap csak egy bizonyos mennyiséget ajánlott fogyasztani!

Étkezés: 10/7
Mozgás: 10/6

Puszi,
Sydney

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!