Kihívás: 10.-19. nap

Sziasztok!
Megint hatalmas lemaradásban vagyok bár ez már szinte megszokott nálam. Múlt hét kedden közzétettem egy könyv ajánlót, amit ide kattintva el is tudtok olvasni!
Utána négy napig kirándulni voltam így semmi időm nem maradt. A hétvégén az utazás hatására lebetegedtem plusz próbáltam (nem sok sikerrel) tanulni. Úgyhogy a kihívásom így a vége felé nagyon posztok nélkül maradt viszont ezt mindenképpen próbálom így az utolsó napokra potólni!

A kiránduláson nem voltak olyan hosszú séták mint amiket megszoktunk viszont meredekek azok voltak :D Igazából örültem nekik mert egyrészt nagyon szép helyeken voltunk, másrészt a kihívás alatt a mozgás dolgon nem igazán sikerült változást elérnem ami miatt csalódtam is kicsit magamban. Arra büszke vagyok hogy minden alkalommal mikor volt lehetőségem mekizni vagy gyorskajázni akkor nem éltem vele, és arra is hogy kevesebbet nasizok, több gyümölcsöt eszek és minden napomat egy turmixal zárom. Viszont nem fogok most itt értékelőt írni, mi lesz így az utolsó nap?!

Mára igazából ennyi lenne, legyen további szép napotok!

Puszi,
Sydney

A kép Pinterestről van.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!