Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah Montana
Szereintem kevés olyan most 20-14 év közti lány van aki annó ne nezte volna ezt a sorozatot. Mindenki szerette Hannah-t és még jobban szerettük Miley-t. Igazából én nagggyon sokáig elhittem hogy ez egy teljesen IGAZ sztori. Szerintem nagyon egyedi és jól megrendezett sorozat volt én nagyon szerettem és tökéletesen bele tudtam magam élni. (Ja és ne feledkezzünk emegMiley bölcsességeiről sem)


Sok siker, Charlie!
Ez a kis sorozat amit amúgy anyával meg a hugommal néztem, az amerikai Duncan család életét mutatja be. A szülők Amy és Bob, legnagyobb gyerekük PJ, a húga Teddy, aki most született huguknak Charlie-nak vezet videónaplót hogy hogyan is lehet túlélni náluk a mindennapokat, ezzel is mesélve a történetet. Charlie bátyja és Teddy-ék öcse pedig Gabe, a család "rosszcsontja" aki folyamatos harcban áll a szomszéd hölgyel.
Nekem személy szerint nagy kedvencem volt ez a sorozat, csak ajánlani tudom.


Zack és Cody élete
Na és elérkeztünk az utolsóhoz. Kedvenc ikreim, kedvenc hotelem, kedvenc igazgatóm, kedvenc tulajdonos lányom és annak barátnője. Én nagyon sokáig szerettem volna elmenni ebbe a hotelbe, az unokatesómmal pedig levelet is írtunk a főszereplőknek. Nem hiszem hogy megkapták. Sadstory.Ennyi is lenne ez a bejegyzés remélem kedvet kaptatok hogy újra nézzetek vagy akár elkezdjetek egy sorozatot ezekből!
Nektek mik voltak a kedvencek?

Puszi,
Sydney

A képek We heart it-ról vannak.Megjegyzések

 1. Jaj... Azok a régi jó Disney sorozatok <3 de jó volt, amikor még ezek mentek. Múltkor odakapcsoltam, és Soy Luna meg társai... Hát, majdnem sikítottam. Az amúgy csak nekem tűnt fel, hogy egyre fiatalabbak a mai sorozatok főszereplői? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Falra mászok a mostani sorozatoktól... Nekem az Eb a weben vagy mi a "kedvencem"... Most hogy így mondod tényleg :DD

   Törlés
 2. Sya.

  Nekem a kedvencem a Zeke es Luther volt, szétröhögtem magam rajta.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!