Ugrás a fő tartalomra

Zeneajánló meg egy kis mesélés

Sziasztok!
Hosszú-hosszú kihagyás után újra itt vagyunk, de sajnos csak egy röpke időre. Nem feledkeztünk el a blogról csak úgy döntöttünk hogy egy időre arrébb kell tennünk. Mikor kitaláltuk hogy akkor végre elindítjuk ezt a blogot akkor nem gondoltunk végig sok dolgot.
California májusban nyelvvizsgázik, arra készül nagyon én meg csak szeretnék év végére javítani a jegyeimen.
Hazugság lenne azt mondani hogy nem volt időnk, mert nyilván belefért volna néhány bejegyzés de ötlet se volt és összecsapni se szeretünk volna semmit.
Úgyhogy júniusban ígérjük hogy újjult erővel folytatjuk a blogot, addigra pedig új design is lesz, hogy ne riasszunk el mindenkit ezzel a nagyon rózsaszín stílussal. :D

De most akkor rá is térnék erre a rövid kis zeneajánlóra. Biztosan lejött már hogy mekkora directioner vagyok szóval talán nem is lep meg titeket hogy most Harry dalát hoztam el.

Nagyon örülök hogy a szünet alatt megpróbálkoztak szólóban, szerintem nagyon pozitív eredménye lett. Mindannyian a saját stílusukban produkáltak slágerlistás számokat.
Harry számával kapcsolatban nem számítottam semmire. Lövésem se volt hogy milyen lesz a szám.
Aztán így kijött és omg. Ez a szám annyira leírhatatlanul Harry és olyan gyönyörű.
7.-én jelent meg és két fél óra alatt 42 országban állt az első helyen. Ha minden igaz Jamaican írta és hamarosan egy újabb számot is meghallgathatunk!

Na akkor hallgassátok is meg ezt a csodát !Remélem hogy hamarosan találkozunk!
Kövessetek minket instán: fejetlenlanyok

Puszi, Sydney

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát…

Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen …

Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah M…