Ugrás a fő tartalomra

Kedvenc instagramjaink


Sziasztok!

Ezúttal szeretnénk nektek bemutatni a kedvenc instagramjainkat! Bizonyára nektek is vannak kedvenceitek az instán, lehet hogy pár embert már ismertek is az alábbiak közül. Remélem azért újat is sikerül mutatnunk :) Összegeztük, hogy kit miért követünk, és miért tartjuk érdekesnek a bejegyzéseit,képeit. Külön válogattuk a magyar és a külföldi embereket, egyelőre a hazai kedvencekkel készültünk.Vágjunk is bele! :)


  •  rubintea

Rubintea képeit látva megjelenik előttünk valami érdekes és ízléses,nem csak szép minőségi képek, hanem egy megfoghatatlan finomság formájában is. 
  •  hedinke
Hédinkét instagramról ismerjük de van YT csatornája és blogja is. Szuper minőségű képek, nagyon jól megmutatják az egyéniségét, egyszerűen imádjuk!
  • rimoczizsofi
 Zsófi instagramját akkor szoktuk megnézni, ha inspirációra vagy motivációra van szükségünk.
Nagyon tetszik nekünk az életmódja, és érdekesnek találjuk amiket ír. A képei is nagyon jók, tele vannak színekkel, szépséggel és természettel.
  • mirthalavender
Ahogy a képeit nézegetjük mindig az ugrik be hogy ennek a lánynak hihetetlen egyénisége és önbizalma lehet ( és ezt most nem rosszféle). Nagyon szeretjük a képeit, kifejezőek.
  • lara0520
Ő aztán az a lány akinek csak így egyszerűen imádjuk a képeit! ( meg egyébként állítólag van blogja is de azt mi nem ismerjük, szóval egy linket megköszönünk )
  • emmaistvanffy
Emmát is instáról ismerjük de neki is van blogja, amivel a magyar divat világban már nem kevés sikert ért el! Szuper képek, szuper stílus!
   

SR & C.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát…

Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen …

Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah M…