Kedvenc instagramjaink


Sziasztok!

Ezúttal szeretnénk nektek bemutatni a kedvenc instagramjainkat! Bizonyára nektek is vannak kedvenceitek az instán, lehet hogy pár embert már ismertek is az alábbiak közül. Remélem azért újat is sikerül mutatnunk :) Összegeztük, hogy kit miért követünk, és miért tartjuk érdekesnek a bejegyzéseit,képeit. Külön válogattuk a magyar és a külföldi embereket, egyelőre a hazai kedvencekkel készültünk.Vágjunk is bele! :)


  •  rubintea

Rubintea képeit látva megjelenik előttünk valami érdekes és ízléses,nem csak szép minőségi képek, hanem egy megfoghatatlan finomság formájában is. 
  •  hedinke
Hédinkét instagramról ismerjük de van YT csatornája és blogja is. Szuper minőségű képek, nagyon jól megmutatják az egyéniségét, egyszerűen imádjuk!
  • rimoczizsofi
 Zsófi instagramját akkor szoktuk megnézni, ha inspirációra vagy motivációra van szükségünk.
Nagyon tetszik nekünk az életmódja, és érdekesnek találjuk amiket ír. A képei is nagyon jók, tele vannak színekkel, szépséggel és természettel.
  • mirthalavender
Ahogy a képeit nézegetjük mindig az ugrik be hogy ennek a lánynak hihetetlen egyénisége és önbizalma lehet ( és ezt most nem rosszféle). Nagyon szeretjük a képeit, kifejezőek.
  • lara0520
Ő aztán az a lány akinek csak így egyszerűen imádjuk a képeit! ( meg egyébként állítólag van blogja is de azt mi nem ismerjük, szóval egy linket megköszönünk )
  • emmaistvanffy
Emmát is instáról ismerjük de neki is van blogja, amivel a magyar divat világban már nem kevés sikert ért el! Szuper képek, szuper stílus!
   

SR & C.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!