Pinterest - A világ legnagyobb ötletgyűjteménye

Sziasztok! 
Ma az egyik kedvenc képmegosztó oldalamról szeretnék nektek írni. Legalábbis a Wikipédia azt állítja róla hogy ez egy képmegosztó. Az oldal meghatározása viszont maga a Pinterest szerint valahogy úgy hangzik: "hogy összekösse a világot azon képek által, melyeket a felhasználók fontosnak tartanak".A legtöbben inspirációnak használják az oldalt, tele van receptekkel, ajándék- és dekorációs ötletekkel, DIY ötletekkel. Találhatók rajta life hack-ek és kisebb ötletességek.
Emellett én előszeretettel használom háttérképek keresésére, mivel rengeteg témában szuperül megszerkesztett képek vannak.
Különböző témák szerint vannak besorolva a képek, a regisztrációnál megkérdezi hogy mi az ami érdekel. Ezután a képeidet te is rendezheted, úgy nevezett Táblákra és jelezheted ha esetleg egy-egy ötlet neked is bevált.Az oldal maga 2010 óta létezik de eleinte csak meghívóval lehetett használni. Letölthető az AppStore-ból és a Play Áruházból is, ma már bárki regisztrálhat és kedvére nézelődhet, inspirálódhat. :)
Bátran ajánlom hogy nézzétek meg ha még nem ismeritek és kövessetek be minket ha esetleg látni szeretnétek, minket mi inspirál. ;)

Pinterestünk: fejetlenlanyok

Köszönöm a figyelmet ;)
Sydney

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!