Ugrás a fő tartalomra

Kedvenc sorozatos/filmes párjaim

Sziasztooook!
Elhoztam nektek a Kedvenc sorozatos/filmes barátságaim "testvér bejegyzését". Most a kedvenc sorozatos/filmes szerelmespárjaimat, kapcsolataimat szeretném nektek bemutatni.

Hanna & Caleb  (Pretty Little Liars)
Emlékszem két-három éve, nyáron kezdtük el nézni a sorozatot az unokahúgommal. Teljes függői lettünk, imádtuk. Már akkor nagyon szerettem ezt a párost és a szakításuk, meg az összeveszések után mindig nagyon szurkoltam nekik.Eleanor & Jasper (The Royals)
Hogy maradjunk a sorozatoknál, jöjjön a The Royals. Körübelül két hete nézem, de teljes függő vagyok, nagyon jó a sorozat, bátran ajánlom.
A kedvenceim igazán érdekesnek bizonyuló kapcsolata már a második részben elkezdődik. Rengeteg mindenen átmennek és tipikusan olyan az egész, hogy mikor minden rendbe jön, akkor valami azonnal bekavar.Hermione & Ron
Sokak nem szeretik ezt a párost, úgy gondolják, hogy valószínűleg a kapcsolatuk kezdete után néhány héttel azonnal kinyírták egymást a sok vitával. Én viszont nagyon szeretem őket. Gondoljatok csak arra a jelenetre mikor a Malfoy házban (bocsánat, kúriában) szakadt le a csillár és mindenki elugrott. Kivéve Ron. Ő Hermione-ért ugrott.
Vagy mikor Ron amputoportálta magát és Hermione a gyógyulása végéig ápolta.Temperance Brennan & Seeley Both 
A különleges ügynök és a bűnügyi antropológus a világ legjobb párosa! A sorozatot össze-vissza nézem, ahogy a tévében adják, de amúgy így is teljesen élvezhető! Nagy kedvencem ez a páros, nagyon viccesek és már a barátságukat is nagyon szerettem meg azt ahogy együtt dolgoztak a helyszíneken. Temperance meg amúgy is az egyik kedvenc karakterem.Elizabeth Bennet & Mr. Darcy
Oké, Mr.Darcy-t mindenki imádja, de ugye őket is együtt? Láttam a filmet, meg a több részes "sorozatot" (?) is, de nálam a film nyert, ennek ellnére mindkettőt ajánlom. Nézzétek meg és szeressétek ti is Elizabeth-et és Mr.Darcy-t!Most csak ennyi jutott eszembe, de biztos vagyok benne hogy van még, szóval lehetséges hogy ez a bejegyzés frissítve lesz.
Puszi mindenkinek,
Sydney

Megjegyzések

  1. Bizony vannak itt az álompárok közül, én mégis Castle és Kat kapcsolatát szeretem a legjobban, ők annyita ellentétesek és mégis hasonlóak :D
    Sok sikert a további munkásságodhoz! :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj őket én is nagyon szeretem! :)
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát…

Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen …

Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah M…