Kedvenc sorozatos/filmes párjaim

Sziasztooook!
Elhoztam nektek a Kedvenc sorozatos/filmes barátságaim "testvér bejegyzését". Most a kedvenc sorozatos/filmes szerelmespárjaimat, kapcsolataimat szeretném nektek bemutatni.

Hanna & Caleb  (Pretty Little Liars)
Emlékszem két-három éve, nyáron kezdtük el nézni a sorozatot az unokahúgommal. Teljes függői lettünk, imádtuk. Már akkor nagyon szerettem ezt a párost és a szakításuk, meg az összeveszések után mindig nagyon szurkoltam nekik.Eleanor & Jasper (The Royals)
Hogy maradjunk a sorozatoknál, jöjjön a The Royals. Körübelül két hete nézem, de teljes függő vagyok, nagyon jó a sorozat, bátran ajánlom.
A kedvenceim igazán érdekesnek bizonyuló kapcsolata már a második részben elkezdődik. Rengeteg mindenen átmennek és tipikusan olyan az egész, hogy mikor minden rendbe jön, akkor valami azonnal bekavar.Hermione & Ron
Sokak nem szeretik ezt a párost, úgy gondolják, hogy valószínűleg a kapcsolatuk kezdete után néhány héttel azonnal kinyírták egymást a sok vitával. Én viszont nagyon szeretem őket. Gondoljatok csak arra a jelenetre mikor a Malfoy házban (bocsánat, kúriában) szakadt le a csillár és mindenki elugrott. Kivéve Ron. Ő Hermione-ért ugrott.
Vagy mikor Ron amputoportálta magát és Hermione a gyógyulása végéig ápolta.Temperance Brennan & Seeley Both 
A különleges ügynök és a bűnügyi antropológus a világ legjobb párosa! A sorozatot össze-vissza nézem, ahogy a tévében adják, de amúgy így is teljesen élvezhető! Nagy kedvencem ez a páros, nagyon viccesek és már a barátságukat is nagyon szerettem meg azt ahogy együtt dolgoztak a helyszíneken. Temperance meg amúgy is az egyik kedvenc karakterem.Elizabeth Bennet & Mr. Darcy
Oké, Mr.Darcy-t mindenki imádja, de ugye őket is együtt? Láttam a filmet, meg a több részes "sorozatot" (?) is, de nálam a film nyert, ennek ellnére mindkettőt ajánlom. Nézzétek meg és szeressétek ti is Elizabeth-et és Mr.Darcy-t!Most csak ennyi jutott eszembe, de biztos vagyok benne hogy van még, szóval lehetséges hogy ez a bejegyzés frissítve lesz.
Puszi mindenkinek,
Sydney

Megjegyzések

  1. Bizony vannak itt az álompárok közül, én mégis Castle és Kat kapcsolatát szeretem a legjobban, ők annyita ellentétesek és mégis hasonlóak :D
    Sok sikert a további munkásságodhoz! :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj őket én is nagyon szeretem! :)
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!