Kedvenc sorozatos/filmes barátságaim

Sziasztok!
Imádom a szerelmet a filmekben, sorozatokban de amit ennél is jobban szeretek, azok a barátságok. Főleg fiúk közti barátságokat szeretem, mert tudom hogy lányok közt milyen a barátság, hogy milyen közel állunk egymáshoz, már az ember inkább testvérnek tartja sokszor a legjobb barátait.
Viszont én, mint lány, annyira szeretem nézni ahogy a fiúk is tudnak, igaz másképp de ilyen közel állni egymáshoz. Lehet ez másnak nem furcsa, de én nagyon szeretem. Szóval a rizsa után jöjjenek a kedvenc filmes, sorozatos barátságaim. ;)

Quentin & Ben & Radar (Papírvárosok)
 A Papírvárosok az egyik kedvenc könyvem és bár nem a három srác barátsága a sztori alapja de szerintem azért nagyon fontos. A két srác teljes erőbedobással segíti a főszereplőt, Quentint hogy megtalálja a rejtélyes módon eltűnt Margot. A bál napján -ami köztudottan nagyon fontos Bennek és Radarnak- autóba szállnak vele hogy egy olyan helyre menjenek ahol nem is biztos hogy megtalálják. Mi ez, ha nem igaz barátság? Stiles & Scott (Teen Wolf)
 Lehet kicsit elhamarkodott vagy nagyképű dolog úgy írni róluk hogy csak a második évadnál (igaz a tévében láttam későbbi részeket) tartok, de egyszerűen nem lehet őket nem szeretni!!! Az hogy Stiles mennyit ad ebbe a barátságba az egyszerűen hihetetlen! Nem tudom ki töltene egy teliholdas éjszakát a vérfarkas barátjával kettesben! Erről azt hiszem ennyit. Augustus & Isaac (Csillagainkban a hiba)
 Annyira de annyira többet lehetett volna ebből a barátságból kihozni de mégis úgy érzem jó volt így, nem volt elrontva a barátságuk, sokszor túl nyálasra sikerül, szóval jó volt ez így. A kedvencem persze az volt mikor Augustus temetésen beszédet mondott Isaac. Ez is mutatja milyen remek barátok voltak is ők. Toby & Emily (Pretty Little Liars)
 Emily az első a négy lány közül aki nyit Toby felé és bizalmat szavaz neki. Nagyon szeretem azt a különleges kapcsolatot ami közöttük van. Az hogy az öt év után is megmaradt a barátságuk akkor látjuk mikor Emily visszajön a városba és egyik este a tornácon iszogatva beszélgetnek. Egyik kedvenc visszatérős jelenetem a pll-ben.Ééés akkor dobpergést kérek!! Jöjjön a teljesen fav filmes (könyves!) barátságom!

Harry & Ron & Hermione
 Zseniális. Zseniális az egész Harry Potter maga, de ez a barátság olyan minta lehetne mindenki életében amit érdemes követni! Rowling nem egy tökéletes barátságot ír le, valami követhetetlent, hiszen látjuk voltak veszekedések, főleg Harry és Ron között. De az amin keresztül mennek ebben a hét könyvben és mivel filmek/sorozatokról beszélünk, filmekben együtt az fantasztikus. Tényleg a golden trio-ra egy rossz szót nem tudok mondani!Hát ennyi lenne az én kedvenc filmes/sorozatos barátságaim bejegyzés, remélem tetszett :)
Írjátok meg nektek kik a kedvenc barátságaitok!
Csók és puszii
SR

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!