Ugrás a fő tartalomra

Kedvenc sorozatos/filmes barátságaim

Sziasztok!
Imádom a szerelmet a filmekben, sorozatokban de amit ennél is jobban szeretek, azok a barátságok. Főleg fiúk közti barátságokat szeretem, mert tudom hogy lányok közt milyen a barátság, hogy milyen közel állunk egymáshoz, már az ember inkább testvérnek tartja sokszor a legjobb barátait.
Viszont én, mint lány, annyira szeretem nézni ahogy a fiúk is tudnak, igaz másképp de ilyen közel állni egymáshoz. Lehet ez másnak nem furcsa, de én nagyon szeretem. Szóval a rizsa után jöjjenek a kedvenc filmes, sorozatos barátságaim. ;)

Quentin & Ben & Radar (Papírvárosok)
 A Papírvárosok az egyik kedvenc könyvem és bár nem a három srác barátsága a sztori alapja de szerintem azért nagyon fontos. A két srác teljes erőbedobással segíti a főszereplőt, Quentint hogy megtalálja a rejtélyes módon eltűnt Margot. A bál napján -ami köztudottan nagyon fontos Bennek és Radarnak- autóba szállnak vele hogy egy olyan helyre menjenek ahol nem is biztos hogy megtalálják. Mi ez, ha nem igaz barátság? Stiles & Scott (Teen Wolf)
 Lehet kicsit elhamarkodott vagy nagyképű dolog úgy írni róluk hogy csak a második évadnál (igaz a tévében láttam későbbi részeket) tartok, de egyszerűen nem lehet őket nem szeretni!!! Az hogy Stiles mennyit ad ebbe a barátságba az egyszerűen hihetetlen! Nem tudom ki töltene egy teliholdas éjszakát a vérfarkas barátjával kettesben! Erről azt hiszem ennyit. Augustus & Isaac (Csillagainkban a hiba)
 Annyira de annyira többet lehetett volna ebből a barátságból kihozni de mégis úgy érzem jó volt így, nem volt elrontva a barátságuk, sokszor túl nyálasra sikerül, szóval jó volt ez így. A kedvencem persze az volt mikor Augustus temetésen beszédet mondott Isaac. Ez is mutatja milyen remek barátok voltak is ők. Toby & Emily (Pretty Little Liars)
 Emily az első a négy lány közül aki nyit Toby felé és bizalmat szavaz neki. Nagyon szeretem azt a különleges kapcsolatot ami közöttük van. Az hogy az öt év után is megmaradt a barátságuk akkor látjuk mikor Emily visszajön a városba és egyik este a tornácon iszogatva beszélgetnek. Egyik kedvenc visszatérős jelenetem a pll-ben.Ééés akkor dobpergést kérek!! Jöjjön a teljesen fav filmes (könyves!) barátságom!

Harry & Ron & Hermione
 Zseniális. Zseniális az egész Harry Potter maga, de ez a barátság olyan minta lehetne mindenki életében amit érdemes követni! Rowling nem egy tökéletes barátságot ír le, valami követhetetlent, hiszen látjuk voltak veszekedések, főleg Harry és Ron között. De az amin keresztül mennek ebben a hét könyvben és mivel filmek/sorozatokról beszélünk, filmekben együtt az fantasztikus. Tényleg a golden trio-ra egy rossz szót nem tudok mondani!Hát ennyi lenne az én kedvenc filmes/sorozatos barátságaim bejegyzés, remélem tetszett :)
Írjátok meg nektek kik a kedvenc barátságaitok!
Csók és puszii
SR

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát…

Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen …

Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah M…