Ugrás a fő tartalomra

QOTW #2

Halihó emberek!

Késve ugyan, de kaptok egy kérdést erre a hétre is:

Mi számít fontosnak az életünkben? 

Karácsony táján, jó is erről elgondolkodni, mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minden évben küzdök azzal, hogy ne fulladjak bele a giccsbe és az anyagi dolgokba, amiket kívülről ilyenkor a világ az arcomba nyom. Nálam ez nem segíti a pihenést, az biztos.

Erre a kérdésre mindig úgy keresem a választ, hogy elkezdem kibontani az életemet, majd szétszedni, és félrerakni azokat a dolgokat, amiket tulajdonképpen nem tartok fontosnak, így egész kevés dolog marad, és a végén már semmit sem tudok kidobni.
Az osztállyal tavasszal részt vettünk egy csapatépítő hétvégén, ahol az egyik feladatban a szervezők 10 db kis cédulát adtak mindenkinek, és megkérték, hogy írjuk rá azt a tíz dolgot amit a legfontosabbnak tartunk az életben. Mikor mindenki végzett ezzel, mondták, hogy első körben dobjuk el azt, ami a legkevésbé fontos, és így tovább, míg három nem marad. Miután három maradt, még mindig ki kellett dobnunk egyet, viszont az már nem volt könnyű feladat. A két megmaradt cetlit is sorba kellett tennünk, az elsőt zsebre vágtuk, a másodikat pedig odaadtuk egy társunknak, akiről úgy gondoltuk, hogy neki  ez szintén fontos lehetne.
Egészen addig nem is tudtam mit gondoljak ezekről, vagy merjek-e egyáltalán gondolni ilyen nagy dolgokra. Azóta is egyetértek azzal amit azokra a cetlikre írtam, hiába hogy hirtelen jött feladat volt. Mindenkinek más és más illetve tulajdonképpen mégis ugyanaz a fontos. Érdemes valami hasonló feladatot magunk elé állítani, és megnézni néha-néha mi is van odabent.

Kívánom, hogy találjátok meg azt amit ünnepek táján meg kell találni :)

C.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát…

Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen …

Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah M…