Ugrás a fő tartalomra

Mit is takar a QOTW?

QOTW= question of the week.( = a hét kérdése)

Minden héten kiírok egy kérdést a blogra, és igyekszem minél több témát érinteni ezekkel, hogy mindenki számára érdekesek legyenek. Lesz, hogy megosztom veletek a saját válaszomat és véleményemet, illetve kicsit jobban körülírom a kérdést, és hogy első sorban mire is gondoltam. Akkor se érjen senkit meglepetést, ha csak egyetlen egy kérdést lát egy ilyen bejegyzésben, mert az is előfordulhat.
Szeretnélek benneteket elgondolkodtatni, hiszen ez mindig nagyon fontos.
Fontos, hogy legyen saját véleményünk, hogy azzal foglalkozzunk, ami érdekel, hogy néha keressük a nem létező válaszokat. Önmagad megismerésében is segít, ha nem ragadsz le mindig a hétköznapi dolgoknál, és nem egy csövön keresztül szemléled a világot. Természetesen a hétköznapi dolgokat sem lehet alábecsülni, mert fontos szerepük van, és lehetséges, hogy ilyen természetű kérdést is fogok majd feltenni. Remélem sikerül olyan kérdést kitalálnom minden alkalommal, amin még nem gondolkodtál, vagy nem eleget gondolkodtál. Nézzünk meg mindent innen is, onnan is, fedezzük fel ezerszer ugyanazt, vagy azt, amit eddig nem láttunk!
Bárki küldhet be kérdést, ami felmerült benne, és szeretné megosztani másokkal, mert úgy gondolja, hogy érdekes lehet. Nem várok véleményt, leírt válaszokat, mindenkinek a maga dolga, hogy mennyit foglalkozik ezzel. Én csak szeretnék buzdítani mindenkit a gondolkodásra! ;) (na, én sem vagyok egy hatalmas agy, de gondolkodni igazán mindenki képes)!

puszi:
C.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

YouTube csatornák amelyeket érdemes követni - I. rész

Halihó!
Üdv újra a blogon, köszi hogy ide kattintottál, azzal együtt hogy már lassan két hónapja inaktív a blogom.
Az igazság az hogy egy befejezett és két elkezdett bejegyzés van piszkozatban a bloggerben de nem voltak egyikkel sem igazán megelégedve, olyat pedig nem szeretnék közzétenni, nem látom sok értelmét.
Most viszont visszatértem, inkább nem ígérek semmit, ez a legjobb ígéret!
Köszönöm ha ide kattintottál, jó olvasást, nézelődést!

Ma olyan YouTube csatornákat szeretnék nektek mutatni amelyek olyan tartalmat osztanak meg hogy úgy láttam/gondoltam, ezeket nektek is ismernetek kell! Természetesen ha a te kedvenceid nem szerepelnek (legyen az bármilyen téma) akkor kommentben mindenképp oszd meg velünk! ;)

Jusuf
Jusuf aka Jasmine Svájcban él (((ha jól értelmeztem))), középiskolás, legfőbb témái pedig: vlogok, hogyan legyen produktívabb egy napod, instakép gyártás a barátaival, tippek tanuláshoz és egészséges életmódhoz és különböző outfit ötletek.
Már jó ideje követem ezt a lánykát…

Mit tegyél ha rossz kedved van?

Sziasztook!
Örülök hogy újra itt vagy, köszöntelek köreinkben! Ma egy kis segítős bejegyzést hoztam, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
Ezek a tippek amiket megfogok veletek osztani mind olyan dolgokat tartalmaznak amiket én szoktam alkalmazni, nem garantált a 100%-os siker de egy próbát megérnek ;)
Vágjunk is bele!

Hallgass zenét!
Egy kis pontosítás, hallgasd a kedvenc zenéid! Azokat amiket a boldog időkben hallgatsz, amiktől legszívesebben táncra perdülnél és amik úgy belemásznak a fejedbe hogy napokig nem tudsz szabadulni tőlük! Próbálj az énekessel együtt énekelni, minnél jobban beleélni magad és egy idő után észre se fogod venni hogy már vagy 10x meghallgattad!Olvass bele a kedvenc könyvedbe!
Lehetőleg ne abba amelyiknek a végében meghal a kedvenc szereplőd mert az talán nem fog annyira feldobni. Keress egy kedvenc részt, vagy vicces jelenetet!

Menj el sétálni!
Egy jó hosszú séta a friss levegőn soha nem árt, ráadásul van időd gondolkodni, kiszellőztetni a fejed, vagy éppen …

Kedvenc Disney sorozataim

Halihóóó!
Már kicsit uncsi hogy minden nap csak a kajámról írok, szóval megnéztem az ötletes füzetem és úgy gondoltam hogy ezt már elég régóta halogatom ahoz hogy most írjak róla!

Évekig az volt a szombat-vasárnap reggeli "rutinom" hogy Disney, reggeli, nap további része. Én és a hugom nagyon-nagyon szerettük az ottani sorozatokat. Még mindig megvan a Waverly place-s füzetem és mappám!  Úgyhogy most megmutatom nektek gyerekkorom kedvenc szereplőit, helyszíneit! Tartsatok velem ha ti is szeretitek/szerettétek őket, ha nem akkor pedig még nem késő megszeretni!

Waverly Place varázslói
Két szó emberek. Russo család. Szerintem egyszerűen zseniálisak. Viccesek, szeretik egymást, egy nagyon jó csapat. A sorozatot 2007-től 2012-ig játszották és ez idő alatt rengeteg mindent átélhettünk ezzel a családdal (és persze Harper, meg Dean, meg Zeke és Juliet is fontos szereplők voltak (nekem legalábbis))
Miután a sorozat végetért volt egy különkiadás Alex kontra Alex címmel 2013-ban.


Hannah M…