Mit is takar a QOTW?

QOTW= question of the week.( = a hét kérdése)

Minden héten kiírok egy kérdést a blogra, és igyekszem minél több témát érinteni ezekkel, hogy mindenki számára érdekesek legyenek. Lesz, hogy megosztom veletek a saját válaszomat és véleményemet, illetve kicsit jobban körülírom a kérdést, és hogy első sorban mire is gondoltam. Akkor se érjen senkit meglepetést, ha csak egyetlen egy kérdést lát egy ilyen bejegyzésben, mert az is előfordulhat.
Szeretnélek benneteket elgondolkodtatni, hiszen ez mindig nagyon fontos.
Fontos, hogy legyen saját véleményünk, hogy azzal foglalkozzunk, ami érdekel, hogy néha keressük a nem létező válaszokat. Önmagad megismerésében is segít, ha nem ragadsz le mindig a hétköznapi dolgoknál, és nem egy csövön keresztül szemléled a világot. Természetesen a hétköznapi dolgokat sem lehet alábecsülni, mert fontos szerepük van, és lehetséges, hogy ilyen természetű kérdést is fogok majd feltenni. Remélem sikerül olyan kérdést kitalálnom minden alkalommal, amin még nem gondolkodtál, vagy nem eleget gondolkodtál. Nézzünk meg mindent innen is, onnan is, fedezzük fel ezerszer ugyanazt, vagy azt, amit eddig nem láttunk!
Bárki küldhet be kérdést, ami felmerült benne, és szeretné megosztani másokkal, mert úgy gondolja, hogy érdekes lehet. Nem várok véleményt, leírt válaszokat, mindenkinek a maga dolga, hogy mennyit foglalkozik ezzel. Én csak szeretnék buzdítani mindenkit a gondolkodásra! ;) (na, én sem vagyok egy hatalmas agy, de gondolkodni igazán mindenki képes)!

puszi:
C.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!