Könyvlista-2017

Folyamatosan frissülő kívánság/olvasólista. :)

2017


Sydney Rain

1.
John Green, Mauren Johnson, Lauren Myracle - Hull a hó
 Ezt a könyvet karácsonyra kaptam és úgy terveztem hogy még a karácsony alatt el is olvasom de már 29.-e van és még csak a második sztorinál tartok szóval ez most nem jött össze. :D
Eddig tetszik, úgyhogy amint elolvastam jön is a beszámoló róla ;) .

KIVÉGEZVE
2.
Szabó Tünde - Balla Adrienn 4. Gázolás
 Még nyolcadikban kezdtem olvasni a sorozatot odáig voltam érte. Mindig sokat kellett várnom arra hogy megkapjam vagy kölcsön kapjam az új részt de amint kéznél volt olvastam. Azt hiszem nem olyan ismert a sorozat, legalábbis az én körömben, pedig nagyon jó, akinek tudom, ajánlom. A Hull a hó után kicsit visszaolvasom a harmadik részt és már kezdem is a Gázolást ;) .

KIVÉGEZVE3.
Anne Eliot - Toplistás szerelem
 A Toplistás szerelmet szülinapomra kaptam. Ez egy LOL könyv, amivel már elég régóta szemezgetek. Olvastam már néhány LOL könyvet és nagyon szeretem őket. Humorosak és nagyon megszeretem mindig a szereplőket, mindenképpen tervezek majd bejegyzést LOL könyvről.


4.
J.D. Salinger - Zabhegyező
Azt hiszem nincs olyan ember (vagy legalább gimis) aki ne hallott volna a Zabhegyezőről. Az egyik kedvenc könyvemben a Szent Johanna Gimiben is benne van, én onnan hallottam róla először. Végül akkor kaptam hozzá kedvet mikor az irodalom tanárom mesélt róla.5.
David Levithan, Rachel Cohn - Dash és Lily - Kihívások könyve
Igen, mint láthatjátok szeretem a karácsonyi könyveket :D Van valami hihetetlenül varázslatos hangulatuk.
Egy youtuber ajánlotta a videójában ezt a könyvet és megtetszett a cím, szóval rákerestem és végül felkerült A LISTÁRA. :D

Amúgy a youtuber neve: iamcalledkia és lehet hogy még lesz róla szó mint kedvenc magyar youtuber ;)6.
Monica Hesse - A kék kábotás lány 
Ezt a könyvet nem rég kaptam meg nagynénémtől névnapomra és már a borítója is szimpatikus volt, úgyhogy alig várom hogy neki kezdjek!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek nyelvtanuláshoz

januári kedvencek - 2019

Tanulj meg egyedül lenni!